fredag 5. februar 2016

UKENS ANBEFALING


Eduflex er en kombinasjon av virkestoffer fra ruis ekstra virgin selolje, Kurkumin C3 fra gurkemeie og bioperine (sort pepperekstrakt). Leddplager kan dempes raskere og bedre med selolje takket være en ekstra omega-3 fettsyre som heter DPA. Grukemeie virker lindrende ved ømme og stive ledd og har langt bedre opptak base av fettsyrer og sortpepper.


Eduflex leddkrem har kjølende effekt. Den minsker leddsmerte og symptomer på betennelse i leddområdet. Kremen inneholder mentol og eukalyptusolje med kjølende effekt. Glukosaminsulfat virker oppbyggende på leddbrusken. Kondroitin virker også oppbyggende med særlig fokus på leddvesken. MSM (MethylSulfonylMethane) virker oppbyggende på brusk og har smertelindrende effekt.
Lectinect Immun inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær, og kan derfor hjelpe mot forkjølelses-symptomer og lindre vond og sår hals. Produktet er utviklet sammen med professor emeritus Ian F. Pryme, Bergen
Hyllebær er også meget godt kjent historisk i Europa som et middel brukt for å styrke immunforsvaret. Lectinect Immun inneholder også C-vitamin, D-vitamin og sink. Disse vitaminene/mineralene er dokumenterte til å kunne styrke immunforsvaret.
Lectinect Immun er et naturlig kosttilskudd.
Med det mener vi at hyllebærene er behandlet basert på en unik prosess for å bevare den biologiske aktiviteten til proteinene, og da i hovedsak lektinene. Konserveringsmidlene som er brukt finnes naturlig til stede i planter og vi har ikke 

tilsatt sukker. 


Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet. Tabletten inneholder også vitamin A, sink og kobber. Vitamin A og sink bidrar til å bevare et normalt syn, og er essensielle næringsstoffer som hjelper med å bevare vitaliteten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar