mandag 7. september 2015

KRYSTALLDEODORANTER

Parfymeallergi blir stadig mer vanlig i vårt moderne samfunn. Mange eksperter mener at deodorantene er den viktigste årsaken, ettersom vi bruker dem der huden vår er aller tynnest. Under armene, med andre ord.

 
Helsedeodoranten inneholder IKKE ALUMINIUM KLORHYDRAT.
Helsedeodoranten stopper ikke svette, men bekjemper vond lukt på en naturlig måte, uten å tilføre kroppen helsefarlige og allergifremkallende stoffer. Varer i ca 5 år med daglig bruk!
Helsedeodoranten inneholder Ammonium Alum og Potassium Alum. 
(Dette må ikke forveksles med aluminium.)

Mineralsaltene nøytraliserer bakteriene som er årsaken til ubehagelig kroppslukt. Helsedeodoranten inneholder ikke aluminium, parfyme eller andre kjemikalier som ofte irriterer svettekjertlene.

Helsedeodoranten er ideell for gravide, ammende og barn.

Helsedeodoranten er ikke testet på dyr. Den er ozonvennelig og anbefales til sart hud.
Helsedeodoranten inneholder ingen bioakkumulerende stoffer. (Dvs stoffer som lagres i kroppen.)

Mineralsaltene i Helsedeodoranten legger seg utenpå huden og trenger ikke inn i huden.

Den er ikke antipersirant, det vil si at den kun stanser svettelukt og ikke selve svetten. Svette er en måte kroppen kvitter seg med slaggstoffer på og dessuten viktig for varmeregulering.

Har man brukt aluminiumsbaserte deodoranter i lang tid, kan det være at Helsedeodoranten ikke vil fungere optimalt de første dagene. (Kroppen kan trenge noe tid for å kvitte seg med opphopninger.)

Helsedeodoranten påvirker ikke kroppens egne prosesser.Thai Krystall deodorant stift gir deg opptil 24 timers beskyttelse mot uønsket kroppslukt. 
Stiften kan brukes både under armene og under føttene.
 Krystalldeodoranten er laget av naturlige mineralsalter fra Thailand. Krystallene virker ved at de nøytraliserer svettelukt. 
Krystalldeodoranten består av potassium og ammonium alum, som legger seg på huden og hindrer veksten av de bakteriene som forårsaker svettelukten – men molekylene er alt for store til at de kan opptas av huden og inn i kroppen.
Thai Krystall deodorant stift er også velegnet for deg som har sensitiv hud.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar