onsdag 11. november 2015

LITE ENERGI?

Ènaxin er et helt unikt naturprodukt, hvor den effektive virkningen kommer fra flere urter samtidig - ikke bare fra en urt, som i de fleste andre energiprodukter. Dette gir deg en mye mer kraftfull effekt, som du kan merke allerede fra første dag. Enaxin flytende er fra og med 2013 kun søtet med stevia. Dette betyr at enda flere kan bruke dette effektive kosttilskuddet.

Ènaxin – energibomben

Ènaxin inneholder blant annet standardiserte ekstrakter av de to veldokumenterte urtene schizandra og rosenrot. Disse to urtene utgjør grunnpilarene i Ènaxin. De virker ved å aktivere cellene i kroppen, så de blir bedre til å produsere den energien du trenger for å holde trettheten på avstand. Folkelig sagt: de adaptogene urtene hever stressterskelen, så kroppen har lettere for å tåle fysiske og psykiske belastninger.
Schizandra er en slyngplante som kommer fra Østen. De modne bærene har i flere århundrer vært brukt som et styrkende middel blant annet av nomader og handelsreisende på lange reiser.
Rosenrot er en nordisk urt, som både har vært brukt som grønnsak og i de senere årene også som en oppkvikkende og styrkende urt.
I tillegg inneholder Ènaxin flytende også ekstrakt fra grønn te (antioksidantrik), damiana (oppløftende) og maté (energigivende).
Hver for seg har alle disse plantene mange og gode egenskaper – samlet angriper de en sliten kropp fra flere sider. Ènaxin flytende kan gi deg økt utholdenhet og større mental oppmerksomhet. Det er derfor det ideelle produktet for å opprettholde en stabil energiforsyning i perioder med mye stress. Med Ènaxin flytende får du ladet opp kroppens batterier.
Står du i en akutt situasjon hvor du skal yte optimalt, som for eksempel et viktig møte på jobben, en stor eksamen eller en sportsprestasjon på fritiden – så prøv flytende Ènaxin. Når det blir stilt store krav til deg, enten det er mentalt eller fysisk, kan Ènaxin flytendevære med på å holde deg på toppen.
Ènaxin flytende er også god å ha med på lange bilturer eller båtturer, for å motvirke trøtthet - og dessuten på andre lengre turer der du har behov for litt ekstra energi.

Ènaxin flytende kan også brukes som en vedvarende kur for oppbygging av energi og styrke – og vil da i tillegg kunne øke kroppens evne til regenerering etter hverdagens ulike belastninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar