onsdag 7. oktober 2015

Z SKIN- KREMEN FOR HUDPROBLEMER


Dokumentert effekt!
Z Skin Repair Intensive Cream er utviklet i samarbeid med hudleger for at den skal fungere best mulig for atopikere og andre med hudproblemer. Kremen er tilsatt mineralolje for at den skal kunne legge seg som en beskyttende film på hudoverflaten over tid. Dette er spesielt viktig for personer med hud som klør eller sprekker opp og som trenger en krem som er aktiv over lang tid.
Den hinnen som dannes har også en viktig funksjon fordi den holder godt på hudens egen fuktighet, samtidig som den virker helende. Kremen inneholder også zink, urea, hamamelis, A- og E-vitamin samt magnesium. Alle disse ingrediensene er i sum viktige for effektiv pleie av atopisk eksem og en rekke former for vanskelig hud.
Molekylene i oljen må være så store at de ikke trekker inn i huden, men legger seg som en beskyttende film på overflaten. Dette er spesielt viktig for personer med hud som klør eller sprekker opp og som trenger en krem som er aktiv over lang tid.
Takket være den unike sammensetningen, kan Z Skin Repair Intensive Cream avhjelpe, dempe og lindre en rekke problemer som fører til at huden er kløende, irritert, følsom, sprukket og/eller tørr.
For brukerne er det selvsagt avgjørende viktig at kremen fungerer effektivt og er et utmerket alternativ til kortisonholdige kremer. Det er av stor betydning at det ikke er registrert eller rapportert om bivirkninger - heller ikke ved daglig bruk over svært lang tid.
Kan brukes daglig på alle hud områder, også i ansiktet.
Z Skin Repair Sensitive cream er tilpasset barns følsomme hud og voksne med ekstra følsom hud. Kremen gjør huden myk og smidig, også på vanskelige hudområder.

Z Sensitive- er en nyutviklet krem for de som ønsker det så naturlig som mulig.

Denne kremen produseres uten parabener og inneholder kun planteoljer, blant annet kokosolje.

Kremen er basert på planteoljer og den norske, patentsøkte marine kollagenet Smids. Derfor trenger kremen ned i huden, tilfører næring og fukt, samtidig som fuktighetstapet minsker.

Z Sensitive inneholder like mye Zonase X som Z Intensive og er beregnet på de med ekstra sensitiv hud og på barnehud.
Z Sensitive inneholder, foruten enzymet Zonase X, derivater av vitamin A.
Kan brukes daglig på alle hudområder, også i ansiktet.

Z Skin Repair Sensitive Cream er laget med Zonase som har et høyt innhold av enzymaktivitet og proteiner. I tillegg til Zonase X og Smids inneholder kremen vitaminene E-, A-, og B5. Den har en balansert blanding av ingredienser for at skal kunne brukes på sart barnehud, og voksne med sensitiv hud, uten å gi irritasjon eller svie.

Kremen kan brukes på alle hudvansker, også hos helt små barn med feks beleieutslett eller andre irritasjoner i huden. Kremen er uten parabener, farge og parfyme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar